Show Biz

Thursday, January 6, 2011

Blero dhe Teuta “kiss kiss"

Ditë më parë aktorja e njohur Teuta Krasniqi, festoi ditëlindjen e saj në një nga lokalet e Prishtinës, e rrethuar me miq e dashamirë të saj.
Siç duket ajo dhuratën më të mirë e mori nga këngëtari Blero, apo bashkëshorti i saj, i cili i dhuroi një të puthur të ngrohtë duke lënë me gojë hapur të gjithë mysafirët prezent./vipat.tk/


No comments:

Post a Comment